Paskelbti geriausi pasaulio barai

Publikuota: 2016-10-12
Geriausias baras pasaulyje – „The Dead Rabbit Grocery & Grog“. „The Dead Rabbit“ nuotr.
svg svg
Geriausias baras pasaulyje – „The Dead Rabbit Grocery & Grog“. „The Dead Rabbit“ nuotr.
„Verslo žinios“

Britų žurnalas „Drinks International“ sudarė ir paskelbė 50-ies geriausių pasaulio barų sąrašą (angl.The world's 50 best bars in 2016).

Patekti į šį sąrašą pretendavo 652 barai, sąrašą sudarė 476 savo sričių profesionalai: someljė, barmenai, žurnalistai, „Bars academy“ nariai.

Rinkdami geriausius barus, vertintojai atsižvelgė į baro interjerą ir eksterjerą, gėrimų kokybę, jų pasirinkimą ir patiekimą, daug dėmesio skirta ir klientų aptarnavimui.

Vertinant geriausiųjų barų sąrašą procentais, jį sudaro 34% barų iš Europos, 23% iš Šiaurės Amerikos, 20% iš Azijos, 11% – Pietų Amerikos, 7% – Australijos bei 5% – iš Rytų Azijos ir Afrikos. Daugiausia šiame sąraše – Londono ir Niujorko barų.

Nemokami naujienlaiškiai į savo el. pašto dėžutę:













Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 

Nuo 1972-ųjų leidžiamo žurnalo „Drinks International“ ekspertai kasmet skelbia geriausius vynus, reitinguoja stipriųjų alkoholinių gėrimų gamintojus, apdovanoja geriausias vynines ir organizuoja krūvą kitų renginių, susijusių su alkoholiniais gėrimais.

Geriausii pasaulio barai:

The Dead Rabbit Grocery & Grog (Niujorkas)

American Bar (Londonas)

Dandelyan (Londonas)

Connaught Bar (Londonas)

Attaboy (Niujorkas)

The Gibson (Londonas)

Employees Only (Niujorkas)

NoMad Bar (Niujorkas)

The Clumsies (Atėnai)

1Happiness Forgets (Londonas)

Manhattan (Singapūras)

The Baxter Inn (Sidnėjus)

Licoreria Limantour (Meksikas)

Hongkong Street (Singapūras)

Speak Low (Šanchajus)

The Broken Shaker (Majamis)

Candelaria (Paryžius)

Tales & Spirits (Amsterdamas)

Nightjar (Londonas)

Maison Premiere (Niujorkas)

Operation Dagger (Singapūras)

Black Pearl (Melburnas)

High Five (Tokijas)

Little Red Door (Paryžius)

Linje Tio (Stokholmas)

Central Station (Beirutas)

Lobster Bar (Honkongas)

Mace (Niujorkas)

Smuggler's Cove (San Franciskas)

Bar Termini (Londonas)

La Factoria Old (San Chuanas)

Oriole London (Londonas)

The Jerry Thomas Project (Roma)

Dante (Niujorkas)

Trick Dog ( San Franciskas)

ABV (San Fransiskas)

The Walker Inn (Los Anželas)

Nottingham Forest (Milanas)

Aviary (Čikaga)

Baba au Rum (Atėnai)

Quinary (Honkongas)

Himkok (Oslas)

Lost & Found (Nikosija)

Ruby (Kopenhaga)

PDT (Niujorkas)

Bulletin Place (Sidnėjus)

Bramble (Edinburgas)

Callooh Callay (Londonas)

Floreria Atlantico (Buenos Airės)

Buck & Breck (Berlynas)

Šaltinis: Drinks International

Pasirinkite jus dominančias įmones ir temas – asmeniniu naujienlaiškiu informuosime iškart, kai jos bus minimos „Verslo žiniose“, „Sodros“, Registrų centro ir kt. šaltiniuose.

Kodėl šparagai naudingesnis verslas negu auginti braškes Premium

Smidrų, dažniau vadinamų šparagais, augintojų skaičius kasmet auga. Darbo su šia daržove į valias, tačiau...

Gazelė
2022.05.20
Kuo mums įdomus Ukrainos vynas Premium

Gegužę Vilniuje vykusioje tarptautinėje parodoje „Vyno dienos“ surengta ukrainietiško vyno degustacija...

Laisvalaikis
2022.05.15
Kitoks turgus: Paupyje pasiekė 7,5 mln. Eur apyvartą, Benedikto turgus planuoja plėtrą Premium

Įprastoms turgavietėms atsigaunant po pandemijos klesti ir visiškai kitokių koncepcijų objektai, kurie irgi...

Prekyba
2022.05.12
Kol Lietuvos įstatymai draudžia kalbėti apie vyną, ES mūsų vyndariams dega žalią šviesą Premium

„Europos Sąjungos (ES) pripažinimas, kad Lietuvoje galima auginti vynuoges ir daryti vynuogių vyną reiškia,...

Laisvalaikis
2022.05.06
Į Kauną (maisto) kultūros: tarpukario restoranų sudakai ir obaliai Premium

Kultūros turistų maršrutuose po Kauną atsiranda ir barai, restoranai – ir pramoginiais, ir pažintiniais...

Gazelė
2022.05.06
Gastronomijos savaitės žvaigždė – Palangos restoranui „Amsterdam Plaza“

Balandžio 25 d.–gegužės 1 d. vykusioje vienuoliktoje Lietuvos gastronomijos savaitėje specialius meniu siūlė...

Laisvalaikis
2022.05.04
Reklamai pasitelkė šokolado meditaciją

Pastaruosius du mėnesius visas pasaulis gyvena karo Ukrainoje nuotaikomis – tai sekina ir psichologiškai, ir...

Rinkodara
2022.05.01
Mąstantiems atidaryti restoraną ar kavinę: kokių klaidų nepadaryti verslo pradžioje Premium

Jei svajonė turėti savo maitinimo įstaigą, tegul ir visai nedidukę, neapleidžia, o sąskaitoje yra šiokių...

Gazelė
2022.04.30
„Michelin“ gidas – jau Estijoje, virėjai laukia žvaigždučių Premium 2

Balandžio pradžioje garsiojo „Michelin“ gastronomijos gido ir Estijos verslumo, turizmo bei inovacijų...

Laisvalaikis
2022.04.28
Kaip atidaryti greitojo maisto restoraną, kai pinigų kišenėje – ne tiek jau daug Premium

Maitinimo verslas – rizikingas ir gana brangus malonumas. Tačiau verslininkų patirtis rodo, kad neprastą...

Gazelė
2022.04.26
„Huracan Coffee“ įkūrėjas: kavos puodelį reikėtų pabranginti dvigubai, bet niekas tam nesiryš Premium 35

Dvejus metus trunkanti pandemija, karas Ukrainoje, pasikeitę vartotojų įpročiai ir tiesiog akyse auganti...

Gazelė
2022.04.22
Restoranų vaišės: per Velykas antrų Kalėdų nebus, bet reikia bandyti viską Premium

Šventėms artėjant, kai kurie gyventojai nutaria vaišes verčiau užsisakyti gatavas, negu gamintis jas patiems.

Gazelė
2022.04.13
Darbdaviai šokiruoti: kai kurie darbuotojai kitur nėra gavę „baltos“ algos Premium 21

Mokėti visus mokesčius, atrodytų, yra savaime suprantama, tačiau tik ne maitinimo sektoriuje. Vis dėlto...

Gazelė
2022.04.07
„Burger Kiosk“ strategija: būti klientams ant tako, į užkandines investuoti iki 20.000 Eur Premium

Svajonę turėti savo restoraną ar kavinę galima įgyvendinti su palyginti nedidelėmis investicijomis. „Burger...

Gazelė
2022.04.03
Patarimai restoranams: sąnaudų kainų valdymas prasideda nuo audito

Maitinimo įstaigoms pastaraisiais metais dorojantis su skirtingais iššūkiais, gastronomijos verslo...

Gazelė
2022.04.02
Dienos pietų kainos – arti psichologinės ribos: kokių sprendimų rado restoranai Premium 14

Kai produktai, energija, kuras brangsta kone kasdien, vis daugiau maitinimo įstaigų griebiasi skaičiuotuvo ir...

Gazelė
2022.04.01
Metė darbus bankuose ir įkūrė verslą: gyvenimai tiesiog apsivertė Premium

Prestižinė darbovietė finansų sektoriuje, galimybė kilti karjeros laiptais, stipriai sukalta motyvacinė...

Gazelė
2022.03.25
Greitojo maisto restoraną Vilniuje įkūrė per pusantro mėnesio ir vos už 20.000 Eur Premium

Patirtis ir noras dirbti gali būti svarbiau net už pinigus: sostinės restorano „Good Mood Food“ įkūrėjai,...

Gazelė
2022.03.23
Smulkieji verslą išplėtė po visą Lietuvą tik išsprendę lygtį su vienu nežinomuoju Premium

Transporto pasiūla yra didelė, tačiau smulkieji verslininkai, ieškantys specifinės paslaugos, kartais net...

Gazelė
2022.03.20
Dėl restorano grįžo gyventi Klaipėdon, bet netrukus tokį pat įkūrė ir Vilniuje Premium 1

Kai kurie verslininkai nesiima plėstis geografiškai, nes bijo, kad, fiziškai nebūdami kurioje nors vietoje,...

Gazelė
2022.03.18

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Valdyti Sutinku