Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai

VISI KOMENTARAI

  • 2024-04-30T09:31:37+03:00

    Fine diningas staigiai eina iš mados, verslo modelis su nenormaliomis valandomis ir ribotu capacity, siekiant įtikti žmonėms, kurie jau viską matė turėjo kažkada eiti šiknon.

    • 2024-04-30T10:58:36+03:00

      Lietuvoje toks jausmas, kaip vartotojui, kad tik ateina į madą...

  • 2024-04-30T10:49:01+03:00

    Japonijoje galima rasti dauk Michelin restoranų su patiekalais už 10$. Nei vienas iš jų nėra bankrutaves. Reikia matyt suprasti ir parinkti kainodarą pagal rinkos realijas, ko ir linkėčiau mūsų būsimiems michelinams. Ps. Šiuo metu LT restoranų kainos jau tokios pat ar didesnės už michelin UK. Kalbu apie set meniu aukšto lygio restoranuose. Linkiu sėkmės ir neužriesti nosyčių

  • 2024-04-30T12:45:38+03:00

    Panašu ,kad Michelin darosi blogu pranašu, nes eilinius žmones jis tik atbaido nuo apsilankymo pervertintoje kainomis įstaigoje. Pripažinkime kiekvienas, ar jums svarbu ženkliai permokėti už maistą su Michelin ženkliuku?

    • 2024-04-30T16:01:43+03:00

      Michelinuose yra dviejų tipų lankytojai: kurie supranta ką valgo ir kurie nesupranta kiek išleidžia.

  • 2024-05-02T14:32:33+03:00

    Apie Michelin išliaupsintą "Noma" galima paskaityti maisto kritikės recenziją štai čia: https://nypost.com/2023/02/28/noma-review-blasts-the-best-restaurant-in-the-world/ Labai panašu, kad bent apie dalį tų "Michelin" žvaigždėmis pasidabinusių restoranų snobai vengia pasakyti, kad "karalius tai juk nuogas"...

RUBRIKOS NAUJAUSI

52795
130817
52791