L. Markevičius apie restoranų verslą, arba Kodėl Aldona savo „Porsche“ valgo kebabą

Pirmąjį barą VŽ pašnekovas su bendraminčiais 1992 m. įkūrė Tilto gatvėje. Paskiau ėmė rikiuotis tiems laikams prabangios, kitokios, nei buvo ligtol, maitinimo vietos: 1995 m. senamiestyje buvo atidarytas didkepsniais garsėjantis restoranas „Markus ir Ko“.
2007-aisiais, prieš pat krizę, – prašmatnus žuvų ir jūrų gėrybių restoranas „Marino“ komerciniame-gyvenamajame komplekse „Vilniaus vartai“, 2011 m. – restoranas „Sensus Grill & Wine“, 2012 m. Nidoje – kepsnių restoranas „Grill 7“, 2014 m. gruodį Vilniuje – restoranas-baras „Vanile Launge“.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai