2025-11-09 11:55

Birštono „Pievos“ atsisakė populiarių patiekalų, kad išliktų išskirtinės

Birštone veikiantis restoranas (tiksliau – restoranėlis) „Pievos“ stengiasi išlikti nišinis. Būtent dėl išskirtinumo buvo atsisakyta čia gaminamų šaltibarščių, kurie taip išpopuliarėjo, kad sutraukė daugybę svečių. Nepaisant tokio sprendimo, „Pievos“ vis tiek liko daugiausiai įvertinimų internete turintis ir siūlomas aplankyti kurorto restoranas.

„Pievos“ – ne vien restoranėlis, o dar tiksliau – gastrobaras, bet ir 9-erius metus veikianti kavinė, gėlių, vyno, intejero detalių parduotuvė. Nuo lapkričio – dar ir penkių apartamenų viešbutėlis antrame pastato aukšte.

Vietą išties galima vadinti nišine, nes Kristina Kasikauskienė, „Pievų“ įkūrėja ir savininkė, nesivaiko madų: „Nesistengiu įtikti klientams, nesidairau į konkurentus, ne viską apskaičiuoju ir numatau. Darau pagal nuojautą ir tikiu, kad mano idėjos pritrauks panašiai mąstančius ir klientų man netrūks.“ 

52795
130817
52791