2024-04-14 21:01

Gastronomijos įžymybių susitikimo vieta – „Madrid Fusion“

Centre – ispanų virtuvės enfant terrible – Dabizas Munozas, trijų „Michelin“ žvaigždučių restorano „DiverXO“ (Madridas) šefas. „Madrid Fusion“ nuotr.
Centre – ispanų virtuvės enfant terrible – Dabizas Munozas, trijų „Michelin“ žvaigždučių restorano „DiverXO“ (Madridas) šefas. „Madrid Fusion“ nuotr.
22-asis gastronomijos kongresas „Madrid Fusion Alimentos de Espana“ vyko pačioje sausio pabaigoje. Tačiau senaties terminas, kalbant apie šį renginį, negalioja – metai apsisuks nespėjus nė pastebėti ir į Ispanijos sostinę vėl suvažiuos virtuvės meistrai, kurių pavardės gurmanams kelia jaudulį. Taip pat ir garsiausi ispanų vyndariai, ir būsimos žvaigždės, su kuriomis siejama šalies gastronomijos ateitis.

„Madrid Fusion“ (MF) – apie tradicijas, dabartį ir ateitį. Ne veltui šių metų renginio moto buvo „Kur viskas prasideda“, o viena naujovių – erdvė „Dreams #spainfoodtechnation“, kur diskutuota apie gastronomijos ateitį taikant pažangiausias technologijas produktų gamybos, logistikos, rinkodaros bei verslo srityse ir tvarumą skatinančius sprendimus. Viena pagrindinių šios programos temų buvo atsakingas vandens naudojimas.

„Madrid Fusion“ ispanai vadina įtakingiausiu pasaulyje gastronomijos kongresu, kuriame kasmet susitinka garsūs virtuvės šefai iš Italijos, Prancūzijos, Japonijos, Pietų Korėjos, Danijos, Norvegijos, Argentinos, Peru ir t. t. 

52795
130817
52791