Moliūgų galimybės – neaprėpiamos

Moliūgus kai kurie sodininkai vis dar augina dėl jų įspūdingų formų ir grožio, o ne dėl to, kad labai juos mėgtų ir rudenį be paliovos keptų, virtų, marinuotų. Kaip moliūgų grožį iš daržo perkelti į lėkštę ir paversti jį puikiu patiekalu, kita proga VŽ Laisvalaikiui pasakojo Kauno restorano Pompėja virtuvės šefas Dalius Dzenkauskas.
Dažniausiai su moliūgais kepame blynus, šeimininkės jų įmaišo į verdamą obuolienę. Bet moliūgas, kaip ir visos kitos daržovės, tinka prie daugybės produktų, iš jo galima ir sriubas virti, ir ledus gaminti, sakė virtuvės meistras. Padažas ir sriu ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti