Dviejų restoranų savininkas: uždariau juos, kad nerizikuočiau savo vardu

Dirbti ar nedirbti – tokį klausimą tiek prasidėjus pirmam karantinui, tiek dabar svarstė daugelis maitinimo įstaigų savininkų. Teisingo atsakymo veikiausiai nėra, nes kiekvienas turi savų argumentų.
VŽ jau pasakojo apie tai, kodėl kai kurie verslininkai nusprendė neuždaryti savo kavinių ar restoranų, nesvarbu, kad dirba grynai į nuostolį. Vieniems tai – būdas nepradėti laipioti sienomis, kitiems – galimybė įgyvendinti primirštą idėją. Treti dėl to, kad klientams primintų, jog jie yra gyvi, ir kad darbuotojams dvasią palaikytų. Žinoma, per dieną sugeneruoti šimtą kitą eurų pajamų šiais laikais irgi nėra blogai. Nors, aišku, verslo jie neišgelbės.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai