Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2021-01-25 16:21

Dviejų restoranų savininkas: uždariau juos, kad nerizikuočiau savo vardu

Tomas Prieskienis, MB „Grilio namai“, valdančios restoraną „Bacchus“ ir MB „Maisto skonis“, valdančios restoraną „One dor all“, bendraturtis. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Tomas Prieskienis, MB „Grilio namai“, valdančios restoraną „Bacchus“ ir MB „Maisto skonis“, valdančios restoraną „One dor all“, bendraturtis. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Per karantiną maitinimo įstaigos gali tiekti maistą išsinešti ar pristatyti jį pagal užsakymą, tačiau tokia galimybe naudojasi toli gražu ne visi. Priežasčių tam – keletas.

Dirbti ar nedirbti – tokį klausimą tiek prasidėjus pirmam karantinui, tiek dabar svarstė daugelis maitinimo įstaigų savininkų. Teisingo atsakymo veikiausiai nėra, nes kiekvienas turi savų argumentų.

VŽ jau pasakojo apie tai, kodėl kai kurie verslininkai nusprendė neuždaryti savo kavinių ar restoranų, nesvarbu, kad dirba grynai į nuostolį. Vieniems tai – būdas nepradėti laipioti sienomis, kitiems – galimybė įgyvendinti primirštą idėją. Treti dėl to, kad klientams primintų, jog jie yra gyvi, ir kad darbuotojams dvasią palaikytų. Žinoma, per dieną sugeneruoti šimtą kitą eurų pajamų šiais laikais irgi nėra blogai. Nors, aišku, verslo jie neišgelbės.

52795
130817
52791