Jei norite toliau klausytis „Verslo žinių“ tinklalaidžių, prašome tapti VŽ premium nariu.
RUBRIKOS NAUJAUSI
2024-09-22 16:20
2024-09-18 19:51
2024-09-14 17:30
2024-09-11 13:18
2024-08-07 20:02
2024-08-06 20:18
2024-08-01 20:05
Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai
VISI KOMENTARAI
Uzp... ašarotojai. Per C19 Bložienė verkė, dabar naujas etatinis....
vz eikit laivo krytim su savo restoranais.
Niekada niekas manęs neįtikins, kad restoranai yra strategiškai svarbus verslas, kurį privalome gelbėti Lietuvoje mano pinigais.
Brunch avokadas + batonas
Už 12 Eur. Aplamai kainos kokybės santykis Lietuvoje apgailėtinas. Sėkmės visiem keliant kainas ir pardavinėjant vidutiniškus burgerius už 16 Eur :)
Reikia baigti su tuo maisto pristatymu netvariu ir ne ekologišku. Vienas užvalgymas - kuras ar energija atvežimui, vienkartiniai indai? Darbo santykių slėpimas neįdarbinant kurjerių, o apsimetant, kad jie yra nepriklausomi verslininkai? Čia niekam ne geriau nuo to. Nei kurjeriams, kurie pastoviai jaučiasi išnaudojami, nei kavinėms, kurios dalį kainos atiduoda ir turi išlaikyti ir šildyti tuščias patalpas su staliukais. Nei žmonėms, kurie auginasi sau sociofobiją.
Kur vmi?….Dėl bolto ir wolto darbo santykių slėpimo???? Schemutė tai nelegali😉
Neturi kiaušų pakutenti. Apmokestinus pilnais mokesčiais šie versliukai nustos egzistuoti ir visi arabai išvažiuos iš Lietuvos, nebus kam pavėžėti.
Nustokit verkt, eikit dirbt
Nu va. O aš jau naiviai tikėjausi, kad redakcinis / vedantysis straipsnis buvo kaip pagrindinis fejerverkas, kuriuo baigėsi visa šita užpirktų žliumbimų seriją. Deja...
Kad ir taip šitų valgyklų beigi hotelių kainos yra neadekvatumo lygyje. NT pigesnis, amortizacija pigesnė, darbo sąnaudos mažesnės... O mokam brangiau nei daugumoje europos šalių. Tikrai nėra adekvatu už mėšliną burgeriuką mokėt 12€ (nemėžio wakeway pvz, pirmas ir paskutinis kartas)
Nesinori mokyti dirbti, bet reikia tiesiog gerai dirbti. Ramen restorano problemos prasidėjo kur kas anksčiau nei pandemija. Gerame restorane gali būti didesnė kaina už gerą maistą ir pakenčiamą aptarnavimą. Ramene maisto kokybė nuolat blogėjo, aptarnavimas varė žemiau plintuso. O kurjerių problemą patys restoranai susikūrė, patys tegu ir sprendžia nebedirbdami su jais. Sėdi šiandien pustuščiame restorane, lauki 45 min. maisto ir stebi zujančius keistai atrodančius ir kvepiančius kurjerius, nes jiems prioritetas…
Dirbkite taip, kad nereikėtų verkti, reiškia netinkamą užsiėmimą verslui pasirinkote