Pradedamas skelbti „30 geriausių restoranų“ Lietuvoje sąrašas
Apmaudu, tačiau pastaruoju metu maitinimo sektoriaus rinka yra viena iš labiausiai besikeičiančių – ko gero, jau nieko nebestebina apie užsidarymus ar net bankrotus skelbiantys restoranai, restoranėliai, barai. Be abejo, yra šiame paveiksle ir šviesių spalvų – vis atsiranda drąsių naujokų, neriančių į nelengvą ir nebūtinai pelningą verslą. Šių metų „30 geriausių restoranų“ sąrašas visai neblogai atspindi šią tendenciją. Jame – penkios naujos maitinimo įstaigos, trys jų pateko į trečiąjį dešimtuką.
Tai Birštone įsikūręs modernios europietiškos virtuvės restoranas „Pievos“ (29 vieta), Palangoje veikiantis lėtą gyvenimo ritmą ir sezoninę virtuvę propaguojantis „Monist“ (27 vieta) ir itališkos virtuvės makaronų baras „Le Travi“ Vilniuje (23 vieta).
Registruokitės ir skaitykite šį straipsnį nemokamai
KURTI PASKYRĄNemokama registracija suteikia galimybę:
- skaityti registruotiems klientams skirtus straipsnius
- komentuoti
- gauti el. paštu esminių naujienų santrauką
Jokių kortelės duomenų palikti nereikia.