Jei norite toliau klausytis „Verslo žinių“ tinklalaidžių, prašome tapti VŽ premium nariu.
RUBRIKOS NAUJAUSI
2024-09-22 16:20
2024-09-18 19:51
2024-09-14 17:30
2024-09-11 13:18
2024-08-07 20:02
2024-08-06 20:18
2024-08-01 20:05
Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai
VISI KOMENTARAI
Jie atkreipė dėmesį, kad Lietuvoje daug dėmesio skiriama daržovių konservavimui ir mėsos ar žuvies paruošimui, leidžiančiam laikyti gaminius ilgesnį laikotarpį, tokie produktai vėliau naudojami šaltuoju sezonu. Be to, gaminant patiekalus maksimaliai panaudojami visi gyvulinės ir augalinės kilmės ingredientai – nuo nosies iki uodegos ir nuo šaknies iki viršūnėlių, rašoma pranešime. IDOMUS PASTEBEJIMAI.
Jammi *