„HeJi“ restorano šefas A. Fedorovičius: mano idėja – turėti tai, ko Baltijos šalyse nėra
Be raudonojo kilimo, tačiau su daugybe instagraminių nuotraukų socialiniuose tinkluose Vilniuje vasarį atidarytas restoranas „HeJi“. Kol jo savininkai kukliai stovi šešėlyje, VŽ kalbėjosi su Aleksandru Fedorovičiumi, pagrindiniu virtuvės šefu.
„Nesu viešas asmuo“, – šypteli pašnekovas, kai prisipažįstu, kad nieko doro apie jį internete „neišgūglinau“. Pokalbio įsitaisome viename iš dviejų „narvelių“, kabančių virš pagrindinės restorano salės. Japonų kalbėjimo maniera – kapotais sakiniais, Aleksandras pasakoja apie savo kelią iki taško, kuriame šiuo metu yra.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai