Austrijos saldus vynas: lobiai ant išnykimo slenksčio
Prieš pat Lietuvos vyno ir desertų derinių čempionatą „Wine + Dessert Lietuva 2023“ Vilniuje, „Vyno klube“, viešėjo Fabianas Tiefnigas, žymiojo „Kracher“ ūkio atstovas. Svečias vedė seminarą apie saldaus vyno gamybos ypatumus ir, svarbiausia, apie tai, su kokiu desertu derinti skirtingus vyno stilius. Auditorija netruko pastebėti, kad ragaujamame vyne gausu ne tik cukraus, bet ir gaivios rūgšties, kuri sukuria atsvarą net ir saldžiausiam „Trockenbeerenauslese“ vynui.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai