Saldusis lietuvių eksportas į Latviją – Vyno ir desertų derinių čempionatas
13-a Latvijos restoranų tarptautinei komisijai pristatė išpuoselėtus vyno ir desertų derinius, geriausiu pripažintas Cesyje veikiančio restorano „Kest“ komandos derinys. Antrąją vietą užėmė „Barents“ iš Rygos komanda, trečiąją – „Michelin“ gido žvaigždute įvertinto restorano „Max Cekot Kitchen“ derinys.
„Tokio dalyvių entuziazmo nesitikėjome“, – VŽ sakė Latvijoje šį čempionatą inicijavęs Arūnas Starkus, vilniškio „Vyno klubo“ bendraturtis. Būtent jo sumanymu unikalus Vyno ir desertų derinių čempionatas Lietuvoje buvo pradėtas rengti 2010 m., jis įvyko Vilniaus šiuolaikinio meno centre surengtose „Vyno dienose“, jame tąsyk dalyvavo 12-a komandų.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai