Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai

VISI KOMENTARAI

19
  • 2024-05-03T07:32:22+03:00

    Nežinau apie ką čia rašoma, tačiau matau, kad kainos dar šiek tiek pakilo. Ir faktas toks- lankytojų tikrai mažiau nei pries pusmetį

    • 2024-05-04T18:57:53+03:00

      kur matai kad lankytojų mažiau? I kur tos kainos pakilo?

  • 2024-05-03T09:22:36+03:00

    Kai vištienos patiekalas perkopia 13eur, pradedi pirkti išpjovos steikus ir keptis namie. Svogūnas, česnakas, druska, pipiras, 47-50 laipsnių ir viskas. Skanaus!

    • 2024-05-03T09:52:14+03:00

      Bet dar susimokėk sau 1000 EUR, sodriai dar 1000, VMI dar 1000+PVM, už virtuvės inspekciją veterinarinei baudelę 1000 ( nes jei patikrinimas visvien ras kažką) ir pažiūrėk kiek tavo kepsniukas pabrangs

    • 2024-05-03T10:26:12+03:00

      Tai sakai vienas žmogus kepa vieną kepsnį antisanitarinėmis sąlygomis ir dar SoDrai ar PVM moki tiek pat, kiek kainuoja? 300-400% antkainis ant maisto produktų vertės - normalu. 600-800% - nebe.

    • 2024-05-03T11:02:50+03:00

      Jei neturi aprašo, nepildai virtuvės valymo plano, nesirūpini kryžmine tarša, reiškia kepi antisanitarinėmis sąlygomis. Aišku aš viską šaržuoju, bet sakant a reikia pasakyti ir b.

    • 2024-05-03T11:20:14+03:00

      nu jei isinuomoji Vilniaus centre brnagias patalpas, susiperki brangią įrangą ir įsirengi brangu interjerą, o 1 kvadratinis metras generuoja vos kelis eurus, nes klientu nera, tai atitinkamai ir turim tokius nuokrypius )))) Sitai maitinimo rinkai reikia apsivalyti. Turi uzsilenkt koks puse knaipiu, kad likusieji galetų per padidejusius srautus/masto ekonomija (ne kaina) atmust veiklos sanaudas.

  • 2024-05-03T12:04:32+03:00

    Fast food geriausiai atlaiko visus mokesčius. Todėl rašant tokius straipsnius būtu gerai patikslini ,ką už tokią kainą gaunate. Žinoma ,galima išmesti daugybę kaštų . Perki pusfabrikačius, virejo brangaus nebereikia, nes pakepti paruoštą gaminį gali ir studentas botanikas. Perki nuo baro - nereikia padavėjų . Perki pigesnių prekinių ženklų gėrimus - irgi sutaupai. Taigi visas konkurencingumas dėl kainos apsisuka į supaprastintą servisą.

    • 2024-05-03T13:07:08+03:00

      Ir vėl klaidinga išvada. Fast food geriausiai atlaiko dėl masto, o ne dėl mažesnių kaštų. PVM didinimas juos visiškai vienodai veikia, kaip ir brangesnius restoranus. Kitas dalykas, per daug akcentuojant servisą. Didžiajai daugumai svarbiausia maisto kainos/kokybės santykis. Ir tarkim galimybę užsisakyt/susimokėt per apps'ą aš laikai dideliu privalumu, nes nėra gaištamas laikas laukiant kada prieis padavėjas.

    • 2024-05-03T16:08:25+03:00

      LT nueinu į "barą" prie Katedros, kuriame man parduoda alaus 440ml po 6 EUR. Kai paklausiu, kodėl neturi standartinio lagerio, gaunu dauk heito iš pardavėjos ir suprantu, kad aptarnavimo standartas neegzistuoja. Tuo tarpu, Čekijoje prieš 2 dienas alus 500mln po 2.5 EUR, nors pragyvenimo lygis t.y. BVP vienam gyventojui vienodas ir žmonių atlyginimai panašūs. PVM šio skirtumo tikrai nepaaiškina? Kažkas gerai pasakė, kad reikia apsivalgyti maitinimo sektoriui, kad būtų mažiau restoranų, o daugiau kokybės ir volume.

    • 2024-05-03T16:37:32+03:00

      Čekijoje irgi prie jų centrinės aikštės po 2,5 Eur pirkai?

    • 2024-05-03T20:56:16+03:00

      romos normaliam restorane pigiau nei musu cileke, apie maisto kokybe net nešneku. LT šeryklos gerai atitrukusios nuo realybes.

    • 2024-05-04T13:25:58+03:00

      Taip, prie centrinės. Kainos nuo 2.5 iki 3.5

    • 2024-05-04T13:34:05+03:00

      Matai kaip atpigo staigiai :)) Prieš du metus Prahoje pigiau 4 Eur šalia Staromestke aikštės nemačiau. Jums sekasi!!!

    • 2024-05-04T19:09:03+03:00

      Perlenkėte su kaina - centre, turistinėse vietose 500ml šviesus vietinis alus 5-8Eur Pietus nuo 16Eur buvau, gėriau, valgiau

    • 2024-05-06T12:26:18+03:00

      Jeigu pas mus butu tiek tueistų kaip prahoj, alus kainuotų 20 eur.

    • 2024-05-09T02:05:53+03:00

      Vilnius-gyventojų skaičius 500 tūkst, Praha-1,3 mlj. Tai jau mąsto ekonomika įsijungia. + lietuvių kultūroje nėra tokio alaus maukimo kaip čekų. Įjunkime dar turistų srautų skirtumą - kur Praha, o kur Vilnius. Štai ir skirtumas.

  • 2024-05-06T09:26:36+03:00

    VŽ klausia baro (kuriam PVM nedidėjo) kaip sekėsi atlaikyti PVM didėjimą maitinimo sektoriui - sako tai tik 10% pakėlėm kainas :DDD Arba klausti QR kodo startuotlio apie paslaugų sektorių- oi žibokit labai gerai, nebereikia tiek žmonių kai yra telefonas rankose. Tai gal paklauskit pačio maitinimo sektoriaus kaip sekasi? Restoranai atsisako savo gamybos, pereina prie šaldytų pusfabrikačių, kad tik patenkitų rinkos poreikius, kuriai svarbu kaina. Didesni mokesčiai padarė prastesnę maisto kokybę. Tai yra blogiau nei bankrotai.

  • 2024-05-06T11:04:19+03:00

    Arbatpinigių palikimas elektroniniu būdu - must have. Vien jau iš mūsų kiek netenka, ne grynų beveik niekada neturime, o restoranus mėgstame. Atsiskaitymas tik grynais - apskritai akmens amžius, ir man tokios vietoj bent jau kvepia šiek tiek vokeliais.

RUBRIKOS NAUJAUSI

52795
130817
52791