2019-07-11 16:18

Konkurencingoje maisto pramonėje inovacijos būtinos ir padažų gamintojams

Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Vartotojai darosi vis išrankesni, pasirinkimo daugėja, o konkurencija auga – maisto pramonės įmonių augimui „skanu“ nebeužtenka, todėl produktus jos šiandien vysto pasitelkusios mokslininkus ir naujausias gamybos technologijas.

Ne išimtis ir padažų gamintojai – pagardų vartojimui neaugant, būtina ieškoti inovacijų, leidžiančių pritraukti vartotojų, o šioje srityje atsilikę skaudžiai moka net pramonės gigantai.

Augti sudėtinga

Padažus ir pagardus gaminančios bendrovės pripažįsta, kad šių produktų, ypač tradicinių padažų, vartojimas neauga.

52795
130817
52791