Jei norite toliau klausytis „Verslo žinių“ tinklalaidžių, prašome tapti VŽ premium nariu.
RUBRIKOS NAUJAUSI
2024-09-22 16:20
2024-09-18 19:51
2024-09-14 17:30
2024-09-11 13:18
2024-08-07 20:02
2024-08-06 20:18
2024-08-01 20:05
Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai
VISI KOMENTARAI
Su keletu punktu nesutikčiau - šermukšnių ir aronijų skoniai neįspudingi, nemanau, kad turėtų masiškai išpopuliarėti. Žirnių burgeriai, arba kitaip McPlant, irgi nežavi - teko ragauti, nors skonis ir panašus į mėsos burgerį, tačiau visumoje jausmas kad valgai kažką neaiškaus. Vaikantis kitoniškumo, nebūtinai busite sėkmingas restoranas, svarbu daryti tai, ką geriausiai sugebi ir galbūt būsite įvertintas.
Su keletu punktu nesutikčiau - šermukšnių ir aronijų skoniai neįspudingi, nemanau, kad turėtų masiškai išpopuliarėti. Žirnių burgeriai, arba kitaip McPlant, irgi nežavi - teko ragauti, nors skonis ir panašus į mėsos burgerį, tačiau visumoje jausmas kad valgai kažką neaiškaus. Vaikantis kitoniškumo, nebūtinai busite sėkmingas restoranas, svarbu daryti tai, ką geriausiai sugebi ir galbūt būsite įvertintas.
yra Kaune Žaliakalnyje tokia Kuhnia, žinoma ne restoranas, bet ką patyriau ten sunku nusakyti. Tai įvardinta "šonkauliukais", kurie yra susmulkinti iki degtuko ilgio,kad daugiau atrodytų, o mėsos ant jų beveik nėra, vien tik kaulai už 6,5 euro. Taigi, laaabai svarbu, kad būtų ką valdyti, o ne tik uostyti ir mokėti už tai....
Tiketina, kad visu sonkauliu pasitaiko, nepasiseke sikart ir tiek.
Tai tie sonkauliai is zirniu padaryti?
Ponas kulinaras… Persona jusu labai jau forsuojama. Visi peili valdantys zmones gali uzsokti ant bandos nuziureje pora receptu ir paleide pora laideliu. Tikri pecialistai nesivaiko madu ir turi savo dogma kurios laikosi ir del to zmones pas juos eina. Ne TV asmenybei diktuoti madas nupirktame straipsnyje… Ir taip ir sio darbo dalis vogta, deja. Bet iš anglu kalbos vertimas neblogas 🤣