Vakarienė Helsinkyje: kur pasukti

„Kai prieš gerus 7 metus pirmą kartą atvykau į Helsinkį, čia veikė keli prašmatnūs restoranai ir galybė pigių greito maisto užeigų. Bet nebuvo nieko „per vidurį“, – „New York Times“ cituoja Barselonoje gimusį virtuvės meistrą Albertą Franchą Sunyerį, Helsinkio restorano „Nolla“ bendraturtį. – Išvykau 2015-aisias, o kai grįžau po gerų metų, nesupratau, kas čia atsitiko“.
Anot virtuvės meistro, Suomijos sostinėje staiga atsirado galybė įvairiausių tipų restoranėlių, bistro, jaunosios kartos virtuvės meistrai drąsiai ėmėsi verslo ir eksperimentų virtuvėse. Pasikeitė net lankytojai – jie noriai ėjo valgyti į resoranus, o ne sėdėjo namuose.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai