Sviestas pastos recepte – šito italai negalėjo pakęsti
Pasta (arba makaronų patiekalas) cacio e pepe (italų kalba – sūris ir pipirai) yra vienas iš paprasčiausių itališkos virtuvės patiekalų – originaliame jo recepte yra tik trys produktai: spagečiai (romietiškoje versijoje – tonarelli, t. y. viena iš spagečių rūšių), šviežiai grūsti juodieji pipirai (geriausia – tellicherry) ir pecorino romano sūris. Tačiau patiekalas nėra taip paprastai paruošiamas, kaip galėtų pasirodyti, todėl „Good Food“ apibūdinimas, kad jį galima greitai pagaminti „skubiems pietums“, supykdė daugybę italų.
Negana to, „Good Food“ svetainėje buvo nurodyti keturi ingredientai – spagečiai, juodieji pipirai, parmezano sūris ir sviestas, o kaip papildomą sudedamąją pasiūlyta naudoti grietinėlę. Šito italai negalėjo pakęsti.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai