Jaunieji virtuvės meistrai: pripažinimą reiškia ne tik „Michelin“ žvaigždė

Nebegalime skųstis, kad Lietuvoje stinga tikrai gerų restoranų ar turime vos kelis kūrybingus virtuvės meistrus, garsių vardų netrūksta ir jie dirba ne tik sostinėje. Sykiu galime džiaugtis augančia nauja profesionalų karta. Vieni jų jauni ir tarptautinius apdovanojimus jau pelnę Erikas Janerikas ir Rokas Ragauskas VŽ sako, kad šefais vadintis dar nedrįsta, bet džiaugiasi, jog virėjo profesija sulaukia vis daugiau dėmesio ir pagarbos.
VŽ rašė, kad spalio pabaigoje iš Kinijoje vykusio tarptautinio jaunųjų virtuvės meistrų iki 25-erių metų čempionato International Young Chefs Challenge R. Ragauskas ir E. Janerikas parsivežė sidabro medalius komandinėje rungtyje, o individualiose ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti