Tarptautinio restoranų gido „Gault & Millau“ prezidentas: ateities restoranų sėkmė – produktų kokybė

„Gault & Millau“ restoranų gidą 1965 m. Prancūzijoje pradėjo leisti du maisto kritikai – Henri Gault ir Christiano Millau. Kartais jis vadinamas „Michelin“ konkurentu, bet ir pats J. Bally pripažįsta, kad šis pasaulyje yra populiaresnis ir įtakingesnis. Kita vertus, „Gault & Millau“ labiau orientuojasi į maistą ir produktų kokybę, nepaisant to, kur tas maistas patiekiamas – užkandinėje ar prašmatniame restorane.
Vertina restoranus šis gidas 20 balų sistema (20 – aukščiausias). Maitinimo įstaigos, surinkusios mažiau nei 10 balų, į gido sąrašus neįtraukiamos.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai