Nauja niša – maistas paskui klientą: ką pataria ekspertai

VŽ rašė apie užkandžių savitarnos krautuvėlių paslaugą „iSnacks“, kuri dviejose Vilniaus logistikos įmonėse startavo gruodį. Ieva Vaičiūnaitė ir Jurgita Viltrakienė, gastronominės konsultacijų agentūros „Kitchen Rules“ įkūrėjos, sako, kad tokios koncepcijos verslai stengiasi būti kuo arčiau vartotojo.
Maitinimo segmente tai – paslauga, vartotojui pasiekiama ten, kur jis dirba, sportuoja, leidžia laisvalaikį, o pagrindinis tokių verslų uždavinys – greitai ir kokybiškai patenkinti tos valandos vartotojo poreikius.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai