Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2019-08-30 08:45

Namų restorano savininkė: jei svajojate atidaryti savo restoraną, imkitės to

Raimonda Jusienė, namų restorano „Pasaulio pakrašty“ bendraturtė: „Patiekalus gaminame prieš svečiams atvykstant, tad prašome, kad šie vietas rezervuotų iš anksto.“  Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Raimonda Jusienė, namų restorano „Pasaulio pakrašty“ bendraturtė: „Patiekalus gaminame prieš svečiams atvykstant, tad prašome, kad šie vietas rezervuotų iš anksto.“ Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Netoli Rietavo jau antri metai veikiančiame restorane „Pasaulio pakrašty“ lankytojai priimami tik iš anksto susitarus. Juk tai – restoranas namie, o į svečius nevykstama nepranešus apie vizitą šeimininkams.

Vis dėlto tokios taktikos restorano įkūrėjai laikosi ne tikėdamiesi elementaraus etiketo taisyklių paisymo, o todėl, kad reikia pasiruošti priimti svečius.

„Pas mus nėra jokių maisto ruošinių, kuriuos paprasčiausiai pašildytume. Patiekalus gaminame prieš svečiams atvykstant. Todėl iš anksto užsiregistravusių lankytojų prašome, kad nevėluotų ilgiau nei pusvalandį, nes tada maistas ims aušti. Pavyzdžiui, bandeles prie sriubos kepame taip, kad svečių atvykimo laiku galėtume jas išimti iš krosnies ir patiekti dar karštas“, – pasakoja Raimonda Jusienė, ūkininkė ir namų restorano bendraturtė.

52795
130817
52791