Namų restorano savininkė: jei svajojate atidaryti savo restoraną, imkitės to

Vis dėlto tokios taktikos restorano įkūrėjai laikosi ne tikėdamiesi elementaraus etiketo taisyklių paisymo, o todėl, kad reikia pasiruošti priimti svečius.
„Pas mus nėra jokių maisto ruošinių, kuriuos paprasčiausiai pašildytume. Patiekalus gaminame prieš svečiams atvykstant. Todėl iš anksto užsiregistravusių lankytojų prašome, kad nevėluotų ilgiau nei pusvalandį, nes tada maistas ims aušti. Pavyzdžiui, bandeles prie sriubos kepame taip, kad svečių atvykimo laiku galėtume jas išimti iš krosnies ir patiekti dar karštas“, – pasakoja Raimonda Jusienė, ūkininkė ir namų restorano bendraturtė.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai