Iš krosnies, bet nebūtinai švieži: Prancūzijoje toks gaminys jau kas ketvirtas

„Pramoninių kruasanų žygis yra naujausias pavyzdys, kaip siekiant didesnio ekonominio efektyvumo ir sprendžiant specializuotos darbo jėgos, šiuo atveju –kepėjų, trūkumo problemą masinė gamyba išstumia smulkius amatininkų amatus“, – rašo „Financial Times“ (FT).
Mantas Agentas, „Mantinga Group“ vadovas, tikina, kad panašios tendencijos vyrauja ir Lietuvoje. Šviežios duonos sektoriui vangiai augant, konkurencinis įmonės pranašumas – šaldyti kepiniai. Marijampolės įmonė nešaldytus parduoda tik sumuštinius. Maždaug 57% produkcijos eksportuoja.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai