Gaja: skonio kelionė į Pjemontą

Pasaulyje siaučiant pandemijai, deja, tenka atsisakyti fizinių kelionių. Tačiau keliauti galima ne tik fiziškai, bet ir, tarkime, ragaujant įvairius skonius. Kiekvieno tauraus vyno skonis slepia informaciją apie vynuogynus, kuriuose sirpo uogos, apie vyndario filosofiją ir požiūrį, apie tai, kokios buvo klimato sąlygos uogoms sirpstant. Tai kitokia ir įdomi kelionė ne tik į vyndarystės kraštą, bet ir laiku.
Spalio pradžioje Vilniuje restorano Gastronomika svečiai kaip tik ir pasinėrė į tokią skonių kelionę, kurią sykiu su oficialiu vyninės Gaja atstovu Lietuvoje Vyno klubu kuravo ir vyninę valdanti bene žinomiausia Italijos Pjemonto regiono vyndar ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti