Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2019-05-27 08:45

Sėkmės istorija: kaip buvęs padavėjas tapo dviejų Vilniaus restoranų savininku

Tomas Prieskienis, restorano „Bacchus“ įkūrėjas: „Pataikėme pasirinkdami restorano šeimai koncepciją, nes tokių Vilniuje, o ypač centre, beveik nėra.“ 
Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Tomas Prieskienis, restorano „Bacchus“ įkūrėjas: „Pataikėme pasirinkdami restorano šeimai koncepciją, nes tokių Vilniuje, o ypač centre, beveik nėra.“ Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Jei teisingai pasirenkama koncepcija, žinoma, kas maitinimo versle yra svarbiausia, o lėšos jam uždirbamos neskaičiuojant valandų, tikslą įkurti savo restoraną galima pasiekti. Ir net ne vieną.

„Restoraną šiais laikais gali atidaryti bet kas – tik turėk tam pinigų. Klausimas, ar tu jį ilgai išlaikysi, ar jis taps pelningas ir kada tai nutiks. Būtent todėl daugelis restoranų, kurie atidaromi, netrukus baigia veiklą, nes neša tik nuostolį“, – sako Tomas Prieskienis, MB Grilio namų direktorius, įkūrėjas.

Gegužės pradžioje jis sostinės Antakalnio rajone atidarė restoraną „Bacchus“. Jau kurdamas žinojo, kad jis labiausiai bus skirtas šeimoms su vaikais – būtent apie tokį tikslinį klientą ir buvo dėliojama visa koncepcija.

52795
130817
52791