Sėkmės istorija: kaip buvęs padavėjas tapo dviejų Vilniaus restoranų savininku

„Restoraną šiais laikais gali atidaryti bet kas – tik turėk tam pinigų. Klausimas, ar tu jį ilgai išlaikysi, ar jis taps pelningas ir kada tai nutiks. Būtent todėl daugelis restoranų, kurie atidaromi, netrukus baigia veiklą, nes neša tik nuostolį“, – sako Tomas Prieskienis, MB Grilio namų direktorius, įkūrėjas.
Gegužės pradžioje jis sostinės Antakalnio rajone atidarė restoraną „Bacchus“. Jau kurdamas žinojo, kad jis labiausiai bus skirtas šeimoms su vaikais – būtent apie tokį tikslinį klientą ir buvo dėliojama visa koncepcija.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai