Iš pagrindinio verslo priedo tapo savarankiška franšize: atidarė antrą „Fresh Post“ salotų barą

Sostinėje veikia du salotų ir sulčių barai „Fresh Post“. Antrasis baras vakar, ketvirtadienį, atidarytas sostinės verslo centre „3 Burės“, o greitojo sveiko maisto barai plėsis ir franšizės pagrindu.
Inga Tribuišienė, „Fresh Post“ įkūrėja, sako, kad franšizės modelis, „know-how“ jau sukurti ir parengti jos gavėjams. Konfidencialumo sutartys dėl finansinių duomenų suteikimo pasirašytos su potencialiais partneriais iš Talino, Stokholmo, Paryžiaus ir Tel Avivo. Tačiau p. Tribuišienė sako, kad derėtis pradedama nuo vietos, kur franšizės teisių gavėjas kurs restoraną.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai