2022-06-01 14:08

G. Balnis apie lūžio metus: laviruojame ir adaptuojamės, vienus restoranus uždarome, kitus – atidarome

Gediminas Balnis, „Amber Food“ valdybos pirmininkas. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Gediminas Balnis, „Amber Food“ valdybos pirmininkas. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Pagrindinės restoranų grupės „Amber Food“ bendrovės pajamos per praėjusius metus augo, tačiau grynieji nuostoliai padidėjo bemaž du kartus. Panaši situacija yra ir kitose grupės restoranus valdančiose įmonėse. Šie metai restoranų verslui – dar vieni bandymo išgyventi metai, o antrasis šių metų pusmetis bus dar vienas lakmuso popierėlis, kiek išliks restoranų, o kiek jų pasiglemš bankrotai.

UAB „Amber Food“, jungiančios restoranus „Katpėdėlė“, „Charlie Pizza“, „La Crepe“, „Skonis“ ir kt., pardavimų pajamos per 2021-uosius išaugo 20%, iki 17,96 mln. Eur. Grynieji nuostoliai padidėjo nuo 255.027 Eur iki 497.930 Eur.

[infogram id="c54cde5a-ee6a-4323-bff0-deb7064b8bdf" prefix="ibh" format="interactive" title="UAB Amber Food: dosjė 2022 05 31"]

52795
130817
52791