Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2024-07-25 05:45

Virtuvės ant ratų: vagonėlis jau nebūtinai repeticija prieš restoraną

Žėrūnas Dilka, UAB „Fornesa“ vadovas.
Žėrūnas Dilka, UAB „Fornesa“ vadovas.
Virtuvė su ratais, maisto furgonas, vagonas ar tiesiog „food-truckas“ dažnai būna maitinimo verslo pradžia: jeigu seksis, valgytojams patiks, o gaminti nenusibos – tada bus galima investuoti ir į stacionarų restoraną. Tačiau randasi ir kitokių verslų, kurie, pradėję nuo restorano, įsirengia ir furgoną judėti ten, kur klientai, taip pat – kai pasisekus vienam maisto vagonėliui, jų išrieda daugiau.
  • Maisto vagonėlis būna dažnas bandymas pažiūrėti, ar maitinimo verslas patinka tiek sumanytojui, tiek klientams.
  • Maitintojų ant ratų kelionės po festivalius retėja, tačiau furgonai jų nepraleidžia ne tik uždarbio, bet ir reklamos tikslais.
  • Įrengti patogiam, kokybiškam ir akį traukiančiam maisto furgonui skiriama daugiau investicijų.

Gaminti maistą vagonėlyje ir ieškoti valgytojų nebūtinai yra lengviau ar pigiau nei kurti stacionarų maitinimo tašką.

52795
130817
52791