Virtuvės šefas L. Čeprackas: didžioji dalis jau numirusi, tik ne visi apie tai žino

Kai beveik prieš metus pasakiau, kad ateina restoranų verslo pakasynos, sulaukiau ne vienos pašaipios reakcijos: sutirštinai spalvas, Čeprackai, kaip visada, mėgsti aštriai pasakyt. Norėčiau dabar pasižiūrėti tiems aštrialiežuviams į akis ir paklausti, ar jiems vis dar atrodo, kad viskas normalu, sako virtuvės šefas Liutauras Čeprackas.
Pas mus viskas labai gerai, mes tiesiog klestime, ironizuoja žodžių į vatą nevyniojantis restoranų Gastronomika, Meat Vilniuje ir Nidoje, Ramenas ir pagaliukai savininkas, Kulinarijos akademijos steigėjas ir Lietuvos gastronomijos forumo ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus vz.lt, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti