2021-02-17 21:27

Virtuvės šefas L. Čeprackas: didžioji dalis jau numirusi, tik ne visi apie tai žino

Liutauras Čeprackas, restorano „Gastronomika“ įkūrėjas. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Liutauras Čeprackas, restorano „Gastronomika“ įkūrėjas. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
„Kai beveik prieš metus pasakiau, kad ateina restoranų verslo pakasynos, sulaukiau ne vienos pašaipios reakcijos: sutirštinai spalvas, Čeprackai, kaip visada, mėgsti aštriai pasakyt. Norėčiau dabar pasižiūrėti tiems aštrialiežuviams į akis ir paklausti, ar jiems vis dar atrodo, kad viskas normalu“, – sako virtuvės šefas Liutauras Čeprackas.

„Pas mus viskas labai gerai, mes tiesiog klestime“, – ironizuoja žodžių į vatą nevyniojantis restoranų „Gastronomika“, „Meat“ Vilniuje ir Nidoje, „Ramenas ir pagaliukai“ savininkas, Kulinarijos akademijos steigėjas ir „Lietuvos gastronomijos forumo“ iniciatorius.

podcast::jaKrYAX1

52795
130817
52791