Milijoninės apyvartos iš prekybos kioske nepasieksi, iš maisto furgonų – taip
Daugelis pasvajoja apie savo kavinę ar restoranėlį, tačiau dažnai barjeru tampa lėšų stoka. Pastaraisiais metais stiprėjanti prekybos maistu iš vagonėlių mada pradedantiesiems atrišo rankas – verslui kurti reikia mažiau investicijų, be to, esi mobilus: gali rinktis, kur ir kada prekiauti.
Tačiau kai kurie pabandę šį verslo modelį nusivylė – veikla sezoninė, o gautų pajamų visiems metams išgyventi tikrai neužtenka. Kristijonas Rimgaila, MB „Dešrainis24” bendraturtis, sako, kad verslo pradžioje – tai normalu.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai