Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai

VISI KOMENTARAI

10
  • 2022-09-02T07:22:40+03:00

    Oh no! Anyway...

  • 2022-09-02T08:10:22+03:00

    Kartais klausantis Lietuvos verslo, susidaro ispudis, kad Lietuva yra ne Europos žemyne, o yra sala ir kaip Šv. Elenos sala,- beveik vidury Atlanto vandenyno. Ir atsigabenti kazka reikia plaukti arba skristi daug tūkstančių kilometrų. :)

    • 2022-09-02T09:45:40+03:00

      "Orą" pavežiojus už butelį vietinio nebe 1,50 mokėsim, o 2 eurus. Manau čia taip reikėtų suprasti tą straipsnį... Aš tai nematau tame problemos, gersim ir toliau Vokišką, Belgišką ar Čekišką ar net Airišką...

    • 2022-09-02T09:55:38+03:00

      Na, jei " ora" atvežti iš Jonavos iki hipotetinių Zarasų dabar nekainuoja "nieko", o is Lenkijos kainuos tiek, kad vienas butelis pabrangs 50 eurocentu, tai vietiniams gamintojams belieka tik verkti ir sedeti rankas sudejus. :)

    • 2022-09-02T10:16:25+03:00

      Turbūt suprantate, kad aš čia tik kaip pavyzdį (hiperbolizuodamas) pateikiau. Nes tokie straipsniai dažniausiai rašomi kai reikia kelti kainas. O priežastys nelabai ir svarbios... Jau dabar iš Vokietijos atvažiavęs alus pigesnis nei vietinių daryklų, nekalbu jau apie LT kraftinio alaus kainas, kur už skardinę parduotuvėje prašoma kaip Berlyno bare...

    • 2022-09-02T10:39:46+03:00

      Taip viskas ok. Supratau. Man tik nuostabus dalis LT verslo, kurie vienas su kitu nenori konkuruoti. Kaip turgelyje LT, visu pardaveju geliu kaina vienoda. Cia panasiai iseina. Nesvarbu kokia savikaina, nesvarbu gausiu pigiau ar brangiau tos angliarugstes, kainas pakelsiu " kaip visi". O veliau verksmai, kad klienturos nera,- " krizius" :)

  • 2022-09-02T09:48:34+03:00

    Nepiskit proto, normaliam alui priputinetineti angliarūgštėsnereikia, burbuliukų ir putos iš naturalios fermentacijos pasigamina. Verkia tie kurie maišo alaus jupį (ankstyvo postsovietmecio populiarus tirpūs milteliai gėrimams).

    • 2022-09-02T09:56:33+03:00

      Straipsnis ne apie tai. Ponas, perskaitykit ir isigilinkit. Niekas i ta jusu alu vietoj fermentacijos nepucia angliarugstes

    • 2022-09-02T10:40:32+03:00

      Betgi straipsnyje keliskart kartojama, kad "be angliarūgštės alaus nei pagaminsi, nei išpilstysi". NB!: "nei pagaminsi"!? Verdant (tžk "gaminant") alų, angliarūgštė pati pasigamina fermentacijos (rūgimo) procese - komentatorius "B..." teisus. Abejotinas tas alus, kurį išvirus, dar reikia jį papildomai "pagazuoti", kad būtų geriamas.... (Mano diedukas virė alų pusę savo gyvenimo - ir niekad jokio papildomo "gazo" į jį nepurškė. O burbuliukų ir putos buvo tikrai pakankamai).

    • 2022-09-02T11:11:54+03:00

      Dziaugiuosi uz Jūsų senelį.

RUBRIKOS NAUJAUSI

52795
130817
52791