Paupio turgus atsisako parduotuvių, kad liktų daugiau vietos staliukams
16 skirtingų restoranų ir 4 barus talpinanti erdvi maisto salė (angl. food hall) Vilniaus Paupyje skaičiuoja pirmus pilnus veiklos metus, nes 2021 m. objektas atidarytas gegužę.
„Akivaizdu, kad pradžia buvo gausi lankytojų ir triukšminga, tačiau ir po metų matome, kad turgaus aktualumas išlieka. Taip, pernai šiek tiek sumenko lankytojų skaičius. Tai natūralus pokytis, nes pirmaisiais metais visi norėjo patikrinti naują vietą, o vėliau susiformavo kiek mažesnis, bet verslo prasme kokybiškesnis nuolatinių lankytojų ratas“, – vertina Rūta Chadasevičiūtė, Paupio turgaus vadovė.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai