Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2024-05-20 08:45

Kardinalūs pokyčiai: iš 18 metų veikusio Vilniaus alaus baro į augalinio maisto „Daržo dubenį“

Svetlana Lebedeva, veganiško maisto restoranėlio „Daržo dubuo“ vadovė. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Svetlana Lebedeva, veganiško maisto restoranėlio „Daržo dubuo“ vadovė. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Vilniuje, Tuskulėnų g., beveik 18 metų veikusį alaus barą pakeitė augalinio maisto kavinė „Daržo dubuo“. Svetlana Lebedeva, „Daržo dubens“ įkūrėja, pati savo rankomis su draugų ir artimųjų pagalba remontavo pastatą ir vietoj kelių mėnesių užtruko metus, todėl atsidaryti pasirinko prasčiausią laikotarpį naujam restoranui – žiemą.

Šaltasis metų laikas atidaryti naują restoraną nėra pats geriausias metas, bet lėtai pradžiai jis tinkamas, sako „Daržo dubens“ įkūrėja S. Lebedeva. O ir pirmieji augalinio maisto kavinės klientai neretai buvo tie patys vietiniai gyventojai, kurie lankėsi ir kone dvidešimtmetį Tuskulėnų g. veikusiame alaus bare.

Svetlana Lebedeva, veganiško maisto restoranėlio „Daržo dubuo“ vadovė. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Svetlana Lebedeva, veganiško maisto restoranėlio „Daržo dubuo“ vadovė. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
52795
130817
52791