Trijų Kauno restoranų autorius: kaip sukurti restoraną, kur kiti kojos nekeltų

Augustinas Bakutis, trijų restoranų Kaune autorius, sako, kad vaikosi tik idėjos, kuriai įgyvendinti reikia tinkamos vietos. Tad jeigu būtų vietų, patalpų – galėtų būti gal ir daugiau restoranų, nes idėjų jis turi daug. Be to, vieta nereiškia vien lokacijos mieste – pašnekovas imasi kurti restoranus ten, kur pagal būklę, retas investuotų, bet patikina – vieta ir nėra svarbiausia, juk yra vietų, kurias laiko tik idėja.
„Man patinka susirasti ką nors, ne kur labai gražu ir tvarkinga, bet kur visiškai apleista ir labai blogai, padaryti ką nors kitokio. Pavyzdžiui, kai atėjome į šiuos rūsius, kur dabar yra „Hattori Sushi“, buvo neįmanoma pažinti, kas čia buvo prieš tai. Visi, kas ateidavo, sakydavo: tikiuosi, nesiruoši čia ko nors daryti. Sakiau: važiuojam, bus įdomu, – pasakoja pašnekovas. – Prikeli tą vietą ir suteiki jai naują gyvenimą. Taip buvo ir patalpose Šv. Gertrūdos gatvėje – vietos reputacija baisi, vidus – baisus. Net statybininkai atėję klausė: ar tikrai nori daryti? Sakiau: turiu idėją – man čia turi būti Pietų Amerika – smilkalai ir medžiai viduje.“
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai