Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2025-02-27 13:04

Nenorėjo lipti ant galvos konkurentams Vilniuje – pasuko į regioną

Arnas Marčiulaitis, MB „Parlis“, valdančios sušių restoranus „ShakeSnack“, vadovas ir įkūrėjas. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Arnas Marčiulaitis, MB „Parlis“, valdančios sušių restoranus „ShakeSnack“, vadovas ir įkūrėjas. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Vilnius yra perpildytas populiariausių kategorijų maitinimo įstaigų, todėl sušių restoranų tinklas „ShakeSnack“ plėtrai pasirinko regioną – pirmąjį restoraną už sostinės ribų atidarė Kėdainiuose. Bet, norint plėstis sektoriui įtemptu metu, pirmiausia reikia rasti, kur galima sutaupyti.

Arnas Marčiulaitis, MB „Parlis“, valdančios „ShakeSnack“ prekių ženklo sušių restoranus, įkūrėjas ir vadovas, patvirtina, kad, turint vieną restoraną, jame privalo dirbti pats savininkas. Pirmąjį sušių restoraną atidaręs 18-os, tuomet pats dirbo visus darbus nuo remonto iki sušių sukimo. Verslą išauginęs iki 7-ių taškų, dvi dienas per metus – Kūčių dieną ir Naujųjų išvakarėse – į restoraną vis tiek eina dirbti pats.

„Šiomis švenčių dienomis būna didžiausias pikas, todėl visi administracijos darbuotojai dirba restoranuose. Stengiamės priimti kuo daugiau užsakymų, nes žinome, kad sausis bus minusinis, – paaiškina A. Marčiulaitis. – Švenčių, galima sakyti, neturiu, visuomet esu pasinėręs į darbą. Žmona ir draugai stengiasi suprasti, bet klausia: „Kiek gali dirbti per šventes?“  Mano atsakymas visada toks pat: „Neturiu pasirinkimo. Privalau.“

52795
130817
52791