Nenorėjo lipti ant galvos konkurentams Vilniuje – pasuko į regioną
Arnas Marčiulaitis, MB „Parlis“, valdančios „ShakeSnack“ prekių ženklo sušių restoranus, įkūrėjas ir vadovas, patvirtina, kad, turint vieną restoraną, jame privalo dirbti pats savininkas. Pirmąjį sušių restoraną atidaręs 18-os, tuomet pats dirbo visus darbus nuo remonto iki sušių sukimo. Verslą išauginęs iki 7-ių taškų, dvi dienas per metus – Kūčių dieną ir Naujųjų išvakarėse – į restoraną vis tiek eina dirbti pats.
„Šiomis švenčių dienomis būna didžiausias pikas, todėl visi administracijos darbuotojai dirba restoranuose. Stengiamės priimti kuo daugiau užsakymų, nes žinome, kad sausis bus minusinis, – paaiškina A. Marčiulaitis. – Švenčių, galima sakyti, neturiu, visuomet esu pasinėręs į darbą. Žmona ir draugai stengiasi suprasti, bet klausia: „Kiek gali dirbti per šventes?“ Mano atsakymas visada toks pat: „Neturiu pasirinkimo. Privalau.“
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai