„McDonald’s“ išgyvenimo strategijos
Vykstu į prie pirmojo greitkelio Rovėjuje įsikūrusį „McDonald’s“ – susitikti su šios greitojo maisto restoranų tinklo generaliniu direktoriumi Chrisu Kempczinskiu.
Jei turėtume galvoje 65 mln. klientų, kuriuos per dieną pamaitina 39.000 tinklo restoranų, jį būtų galima vadinti sėkmingiausiu restoranų savininku visame pasaulyje, tačiau retas kuris gastronomas šlovina jų „prix fixe“, restoranuose nerasi ir vynų sąrašo. Tai žinodamas, krepšyje slepiu butelį tikėdamasis, kad jis padės atsiverti nuo oficialiosios bendrovės politikos nenukrypstančiam vadovui, kuris rinkodaros meno mokėsi „Procter & Gamble“, Harvardo verslo mokykloje ir „Boston Consulting Group“.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai