Kaip atidaryti greitojo maisto restoraną, kai pinigų kišenėje – ne tiek jau daug
Turėti savo restoranėlį ar kavinę – tokia mintis aplanko daugelį, kurie nesusipykę su maisto gamyba. Tačiau dažniausiai ši perspektyva taip ir lieka svajone. Ir tai nėra blogai, nes praktika rodo, kad maitinimo sektorius yra gana rizikingas: čia naujų įstaigų atidaroma daug, tačiau ne ką mažiau jų užveria duris, nes nesugeba pritraukti lankytojų ir išlaikyti konkurencijos.
Be to, gąsdina ir investicijos, nes įrengiant maitinimo įstaigą, jų reikia nemažai. Dažniau du ar net tris kartus daugiau, negu kad buvo planuota.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai