Kaip atidaryti greitojo maisto restoraną, kai pinigų kišenėje – ne tiek jau daug

Maitinimo verslas rizikingas ir gana brangus malonumas. Tačiau verslininkų patirtis rodo, kad neprastą užkandinę galima įrengti turint vos porą dešimčių tūkstančių eurų. Į ką koncentruotis ir kokių klaidų nedaryti?
Turėti savo restoranėlį ar kavinę tokia mintis aplanko daugelį, kurie nesusipykę su maisto gamyba. Tačiau dažniausiai ši perspektyva taip ir lieka svajone. Ir tai nėra blogai, nes praktika rodo, kad maitinimo sektorius yra gana rizikingas: čia nauj ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti