Dar neatsidaręs baras jau turėjo kone pusšimtį rezervacijų

„Local Pub“ bare vietų yra 100 žmonių. Bet savaitgaliais dažniausiai jų būna kur kas daugiau, nes kai kurie keliomis eilėmis stačiomis susigrūdę aplink patį barą laukia, gal atsilaisvins kokia nors vieta prie staliukų.
„Tikrai negaliu 100 procentų paaiškinti tokios sėkmės recepto. Gal pataikėme laiku atsidaryti, gal patogi vieta, nors daugelis būtent dėl jos mums prognozavo greitą žlugimą. O gal žmones traukia tai, kad šalia netradicinio alaus sugebėjome patiekti ir skanaus maisto – tai ir buvo mūsų pirminė idėja, kodėl įkūrėme „Local Pub“, – pasakoja Vidmantas Čičelis, UAB „Bariukas“, valdančios du alaus barus Vilniuje, savininkas, direktorius.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai