Beržų sulos renesansas – lietuviški produktai keliauja už Atlanto
Beržų sulos natūralumu nesunku suvilioti užsieniečius, apie tokį gėrimą net negirdėjusius, o Lietuvoje beržų sulos produktų paklausa neauga taip greitai – vartotojai, nors ekologiją vertina, mieliau renkasi pigesnius gėrimus.
Pradėjo dirbti su maisto pramone
Šiaulių rajone braškininkyste užsiimantis ūkininkas Ritas Kvietkus prieš 4 metus susidomėjo ir beržų sulos išgavimu – šiemet ūkininkas jau planuoja išgauti 70–80 t sulos, po 100–120 l iš vieno beržo.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- „Mano pinigai“ - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai