Kepyklėlę įkūrė buvusiame kalėjime Kupiškyje: nenorėjo išsisukti kuo pigiau

Vis dėlto pagrindinis Upės kepyklėlės tikslas – klientus stebinti kokybe, o tam nepagailėta nei laiko, tobulinant gamybos technologijas ir receptus, nei lėšų gerai virtuvės įrangai ar interjerui. Norėta, kad Kupiškyje būtų tokia maitinimo įstaiga, kurioje gerai jaustųsi ir vietos gyventojai, ir svečiai, atvykę iš didmiesčių.
„Kepyklėlės idėja gimė šeimoje, svarstant, kokios maitinimo įstaigos Kupiškyje trūksta. Diskutuodami apie jos viziją, visiškai atsisakėme egzistuojančio požiūrio, neva mažo miestelio žmogui visko reikia kuo pigiau. Mūsų idėja buvo kitokia – padaryti viską kuo geriau, netaupyti nei įrangai, nei interjerui reikalingoms medžiagoms, todėl ir maisto gamyboje pagrindinis mūsų tikslas yra kokybė ir tik geriausi produktai“, – sako Agnė Pėčaitė, UAB „Skonio upės“, valdančios Upės kepyklėlę, direktorė.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai