2017-05-21 19:01

Kepyklėlę įkūrė buvusiame kalėjime Kupiškyje: nenorėjo išsisukti kuo pigiau

Agnė Pėčaitė, Upės kepyklėlės direktorė: „Atsisakėme požiūrio, neva mažo miestelio žmogui visko reikia kuo pigiau. Mūsų idėja buvo kitokia – padaryti viską kuo geriau.“
Bendrovės nuotr.
Agnė Pėčaitė, Upės kepyklėlės direktorė: „Atsisakėme požiūrio, neva mažo miestelio žmogui visko reikia kuo pigiau. Mūsų idėja buvo kitokia – padaryti viską kuo geriau.“ Bendrovės nuotr.
Ant Kupos kranto įsikūrusi Kupiškio Upės kepyklėlė miestelėnus nustebino, kai nemalonią istoriją menantį pastatą, kuriame kadaise buvo kalėjimas, prikėlė naujam gyvenimui – jaukiame klasikinio interjero mūrinuke dabar kepama duona, pyragai, itališkos picos.

Vis dėlto pagrindinis Upės kepyklėlės tikslas – klientus stebinti kokybe, o tam nepagailėta nei laiko, tobulinant gamybos technologijas ir receptus, nei lėšų gerai virtuvės įrangai ar interjerui. Norėta, kad Kupiškyje būtų tokia maitinimo įstaiga, kurioje gerai jaustųsi ir vietos gyventojai, ir svečiai, atvykę iš didmiesčių.

„Kepyklėlės idėja gimė šeimoje, svarstant, kokios maitinimo įstaigos Kupiškyje trūksta. Diskutuodami apie jos viziją, visiškai atsisakėme egzistuojančio požiūrio, neva mažo miestelio žmogui visko reikia kuo pigiau. Mūsų idėja buvo kitokia – padaryti viską kuo geriau, netaupyti nei įrangai, nei interjerui reikalingoms medžiagoms, todėl ir maisto gamyboje pagrindinis mūsų tikslas yra kokybė ir tik geriausi produktai“, – sako Agnė Pėčaitė, UAB „Skonio upės“, valdančios Upės kepyklėlę, direktorė.

52795
130817
52791