„Padavėja mums nevadovaus“: kaip buvusi darbuotoja įsigijo žinomą Vilniaus restoraną
„Vos ne visą gyvenimą šito siekiau ir dabar jaučiuosi kaip žuvis vandenyje – žinau viską nuo A iki Z, noriu bendrauti su svečiais, pasikalbėti, sužinoti iš pirmų lūpų, kas gerai, o kas ne taip. Pastovūs klientai džiaugiasi mane matydami, kai anksčiau čia dirbau, visada kariavau už kokybę. Todėl kai kurie žmonės manęs nemėgo – virtuvėje visur lindau, padažus ragavau, nes restorano salėje girdžiu svečių nusiskundimus ir man gėda. Dabar virtuvė mane pažįsta, žino, kad jeigu ne šiandien, tai rytoj vis tiek patikrinsiu“, – VŽ sako Irina Belousova, UAB „Ukrainietiški patiekalai“, valdančios restoraną „Borsch“, vadovė ir bendraturtė.
Šiemet sausį ji kartu su vyru įsigijo UAB „Ukrainietiški patiekalai“.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai