Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2025-04-11 05:45

„Padavėja mums nevadovaus“: kaip buvusi darbuotoja įsigijo žinomą Vilniaus restoraną

Irina Belousova, UAB „Ukrainietiški patiekalai“, valdančios restoraną „Borsch“, vadovė ir bendraturtė. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Irina Belousova, UAB „Ukrainietiški patiekalai“, valdančios restoraną „Borsch“, vadovė ir bendraturtė. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Keliolika metų Vilniuje, Algirdo g., veikiantis ukrainietiškos virtuvės restoranas „Borsch“ pernai lapkritį atsidūrė ant prekystalio, o sausio 3 d. jau buvo naujų savininkų rankose. Per tris mėnesius spėta atnaujinti meniu, patobulinti receptūrą, įsigyti naujos virtuvės įrangos ir atnaujinti komandą – atsisveikinti su tais, kurie taip ir nesusitaikė, kad buvusi kolegė tapo vadove.

„Vos ne visą gyvenimą šito siekiau ir dabar jaučiuosi kaip žuvis vandenyje – žinau viską nuo A iki Z, noriu bendrauti su svečiais, pasikalbėti, sužinoti iš pirmų lūpų, kas gerai, o kas ne taip. Pastovūs klientai džiaugiasi mane matydami, kai anksčiau čia dirbau, visada kariavau už kokybę. Todėl kai kurie žmonės manęs nemėgo – virtuvėje visur lindau, padažus ragavau, nes restorano salėje girdžiu svečių nusiskundimus ir man gėda. Dabar virtuvė mane pažįsta, žino, kad jeigu ne šiandien, tai rytoj vis tiek patikrinsiu“, – VŽ sako Irina Belousova, UAB „Ukrainietiški patiekalai“, valdančios restoraną „Borsch“, vadovė ir bendraturtė.

Šiemet sausį ji kartu su vyru įsigijo UAB „Ukrainietiški patiekalai“.

52795
130817
52791