Paskutinės minutės pasiūlymas: geriausia Kalėdų žąsis
Pirmiausia žąsį reikia nusipirkti. Virtuvės meistrė patarė rinktis jauną paukštį, geriausia – keturių mėnesių. Skerdiena turėtų sverti apie keturis penkis kilogramus, tokios žąsies užteks dešimčiai–dvylikai valgytojų. Paukščio spalva turi būti šviesiai gelsva, be dėmelių.
Virtuvės meistrė pasiūlė šventėms išsikepti vaisiais įdarytą žąsį. Pasak jos, taip pat galima paruošti ir kalakutą.
Registruokitės ir skaitykite šį straipsnį nemokamai
KURTI PASKYRĄNemokama registracija suteikia galimybę:
- skaityti registruotiems klientams skirtus straipsnius
- komentuoti
- gauti el. paštu esminių naujienų santrauką
Jokių kortelės duomenų palikti nereikia.