Pietų – į Europos kultūros sostinę
Europos kultūros sostinė Ryga kviečia gero maisto mėgėjus: į „Europos kultūros sostinės 2014“ renginius įsilieja projektas „Gero skonio kryptis – Ryga“, masinantis gurmaniško maisto ir kulinarinių kelionių mėgėjus. Geriausi miesto restoranai pristatys specialius valgiaraščius, siūlys paragauti sezoninių patiekalų ir artimiau susipažinti su Latvijos virtuve. Įgyvendinant šį projektą, taip pat bus rengiamos dvi Rygos restoranų savaitės (pavasarį bei rudenį).
Rygos pavasario restoranų savaitė vyks gegužės 5–11 d., o rudenį renginys numatytas spalio 13–19 d., per patį derliaus nuėmimo metą. Šių savaičių metu virtuvės meistrai tieks specialius pietus iš trijų patiekalų – užkandžio, pagrindinio patiekalo ir deserto.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai