2014-03-28 01:01

Pietų – į Europos kultūros sostinę

Europos kultūros sostinė Ryga kviečia gero maisto mėgėjus: į „Europos kultūros sostinės 2014“ renginius įsilieja projektas „Gero skonio kryptis – Ryga“, masinantis gurmaniško maisto ir kulinarinių kelionių mėgėjus. Geriausi miesto restoranai pristatys specialius valgiaraščius, siūlys paragauti sezoninių patiekalų ir artimiau susipažinti su Latvijos virtuve. Įgyvendinant šį projektą, taip pat bus rengiamos dvi Rygos restoranų savaitės (pavasarį bei rudenį).

Rygos pavasario restoranų savaitė vyks gegužės 5–11 d., o rudenį renginys numatytas spalio 13–19 d., per patį derliaus nuėmimo metą. Šių savaičių metu virtuvės meistrai tieks specialius pietus iš trijų patiekalų – užkandžio, pagrindinio patiekalo ir deserto.

52795
130817
52791