Juodieji česnakai – nauja kulinarinio ir sveikatos verslo niša

- Juodąjį česnaką atrado tyrimo Vytauto Didžiojo universitete metu.
- Perka kaip prieskonį arba sveikatos šaltinį.
- Poreikį ištyrė pirmuosius fermentuotus česnakus padovanojusi draugams.
Juodieji česnakai – kulinarijoje kaip egzotinis prieskonis arba kaip maisto papildas naudojamas produktas, gaunamas fermentuojant įprastus česnakus. Manoma, kad produktas kilęs iš Korėjos, kur jį fermentuoti išmokta prieš 4.000 metų, tačiau jis puikiai žinomas bei gaminamas ir kitose Azijos šalyse – Japonijoje, Vietname, Kinijoje, o šiuo metu populiarėja ir Europoje.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai