Kaip restoranai kovoja su kainomis: žinomo prekės ženklo pardavimas, lūkesčiai dėl lengvatos
- Verslas randa sprendimų užtikrinti sklandų ir kokybišką darbą, bet leidžiančių ir sutaupyti.
- Kai kurie renkasi atsisakyti prekės ženklo, bet nekeisti koncepcijos, kurią jam sukūrė.
- Restoranų bankrotų skaičius šiemet – 66 – ketvirtadaliu didesnis nei pernai per visus metus.
Sprendimai, nuo kurio restoranų savininkai pradėjo bandyti suvaldyti augančias kainas, – derybos su tiekėjais, naujų partnerių paieška, sąnaudų skaičiavimas, užsakymų planavimas be pinigų „užšaldymo“ sandėliuose. Ir taip – be pabaigos, nes sąskaitos tik didėja.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai