Naujienos į darbą grįžusiems restoranams – greitai, lengvai, bet be „mikrobangių“
Neapibrėžtumas ir nestabilumas restoranų versle nesibaigė – planuoti galima daugiausia mėnesį į priekį, nurodo Ieva Vaičiūnaitė ir Jurgita Viltrakienė, gastronomijos verslo konsultacijų „Kitchen Rules“ įkūrėjos. Tačiau konsultantės primena, kad konkurencinė kova nelaukia, todėl verslas ieško sprendimų, kurie padėtų sumažinti darbuotojų indėlį ir pagreitintų gamybą.
„Pagrindiniai rūpesčiai – žmogiškųjų išteklių mažinimas ir gamybos procesų greitinimas. Žmogų vis dažniau pakeičia mašinos ir robotai, o gamybą spartina automatizavimas ir naujų technologinių sprendimų diegimas. Be to, verslas turi atitikti aplinkosaugos kriterijus. Tad šiandien gastronomijos pramonės kryptis labai aiški: tvarumas ir skaitmeninis valdymas“, – nurodo „Kitchen Rules“ įkūrėjos.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- „Mano pinigai“ - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai