Bistro neužteko, įkūrė restoraną: tada ir prasidėjo patys smagumai

Maitinimo verslas – vienas labiausiai nukentėjusių per pandemiją. Ypač stipriai karantinai kirto naujokams – verslams, kurie įsikūrė prieš pat karantinus, nes nei lojalių klientų rato dar nespėta suburti, nei į rimtesnes subsidijas negalėjo pretenduoti.
„Sraigė ir varlė“ atsidūrė dar įdomesnėje situacijoje. Įmonė versle ne naujokai – veikia nuo 2011 m.: sostinės Halės turgavietės paviljone turėjo bistro „Sraigė, vynas ir varlė“.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai