Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2021-08-19 22:10

Bistro neužteko, įkūrė restoraną: tada ir prasidėjo patys smagumai

Almena Dankienė, sostinės UAB „Sraigė ir varlė“, valdančios restoraną „Greita sraigė“, direktorė: „Gal kam nors atrodo, kad restoraninė kultūra yra kažkoks snobiškumas, aš nė už ką su tuo nesutinku.“ Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Almena Dankienė, sostinės UAB „Sraigė ir varlė“, valdančios restoraną „Greita sraigė“, direktorė: „Gal kam nors atrodo, kad restoraninė kultūra yra kažkoks snobiškumas, aš nė už ką su tuo nesutinku.“ Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
„Kai restorane viskas bus gerai, vadinasi, jis jau miręs“, – tokia logika vadovaujasi Almena Dankienė, sostinės UAB „Sraigė ir varlė“, valdančios restoraną „Greita sraigė“, direktorė. Kol kas porą metų veikiančiam restoranui „viskas gerai“ negresia, nes nuolat ieškoma naujų idėjų, kaip išlyginti pajamų duobę, kurią iškasė pandemija.

Maitinimo verslas – vienas labiausiai nukentėjusių per pandemiją. Ypač stipriai karantinai kirto naujokams – verslams, kurie įsikūrė prieš pat karantinus, nes nei lojalių klientų rato dar nespėta suburti, nei į rimtesnes subsidijas negalėjo pretenduoti.

„Sraigė ir varlė“ atsidūrė dar įdomesnėje situacijoje. Įmonė versle ne naujokai – veikia nuo 2011 m.: sostinės Halės turgavietės paviljone turėjo bistro „Sraigė, vynas ir varlė“.

52795
130817
52791