Pasaulio sušių čempionas A. Zapašnikas: ne darbuotojo klaida, jeigu jis prastai dirba
Yra dalykai, kurie pradeda labai stipriai kelti apyvartą, o kai ji ima kilti, tada gali pradėti žaisti su sąnaudomis – atlyginimams, maistui.

Nuo 2013 m. rengiamas „World Sushi Cup Japan“ – ne Japonijos piliečiams skirtas čempionatas, jį rengia dvi japonų organizacijos: „World Sushi Skill Institute“ (WSSI) ir „All Japan Sushi Association“ (AJSA), vienintelė Japonijos vyriausybės oficialiai akredituota sušių gamintojų asociacija.
Čempionatą japonai pradėjo rengti neapsikentę, kad pasaulyje išpopuliarėjęs tradicinis jų patiekalas svetur yra ruošiamas nesilaikant nei gamybos tradicijų, nei higienos. Be to, minėtosios organizacijos, saugodamos ir gindamos sušių garbę, įvairiose šalyse rengia seminarus, kuriuos ir vainikuoja čempionatas, nes jame gali dalyvauti tik turintieji tų seminarų baigimo sertifikatą, kurį gauti nėra paprasta. Šiemet varžybose rungėsi 28 sušių meistrai.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai