Vynas restorane – taurėmis ar buteliais?

Pamatyti taurėmis parduodamo vyno kainą prasidedant nuo 14 USD ir kylant iki 20 USD, ypač dideliuose miestuose – Niujorke ar San Fransiske, nėra neįprasta, tačiau tai glumina. Kodėl vyno taurėmis kainos tokios didelės ir toliau auga, svarsto amerikiečių tinklalapis „www.zagat.com“.
Restoranai susimoka už daug ką: vyną, maistą, vandenį, elektrą, pagaliau – nuomą, ir vynas, parduodamas taurėmis, yra vienas iš būdų restoranui gauti nemažo pelno.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai