Pasiūlę britams juodos duonos, tempo nemažina ir po 19-os metų
Rolandas Genčas iš Klaipėdos į JK atvyko 2000-aisiais ir lėktuve į Vilnių sutiko būsimą žmoną Nadią Genčas, kuri į Londoną studijuoti interjero architektūros iš Baltarusijos buvo atvykusi metais anksčiau. Po kelerių metų šeima įkūrė kepyklą „Amber Bakery“.
„Galvojome apie skirtingas verslo idėjas ir pamanėme, o kodėl ne šviežia duona? Juodos ruginės duonos nebuvo, lietuvių parduotuvės atsiveždavo, bet ji atvykdavo šaldyta, niekur nebuvo šviežiai keptos, – prisimena N. Genčas. – Negaliu pasakyti, tad tai – šeimos verslo istorija, kur karta iš kartos kepė duoną. Ne, tai buvo tiesiog verslo idėja, kurią įgyvendinti nusiteikėme labai rimtai ir tam ruošėmės. Numatėme, kokių iššūkių gali kilti, pasikvietėme gerą specialistą iš Lietuvos padėti įkurti gamyklą – suplanuoti įrangą, procesus.“
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai